Epikus Felelsz vagy mersz filmek, amelyeket most meg kell nézni

Merüljön el a kockázatok és veszélyek világában a Felelsz vagy mersz filmekkel, amelyek megkérdőjelezik az erkölcs és a józanság határait. Fedezze fel e filmek pszichológiai mélységeit, és tapasztalja meg azokat az intenzív fordulatokat, amelyek az ülés szélén maradnak.!

Filmek és Truth and Dare: tökéletes kombináció egy vidám éjszakához. Ha rajongója vagy ennek a klasszikus játéknak, és moziestet tervezel a barátaiddal, akkor ezek közül bármelyiket érdemes megnézned Felelsz vagy mersz filmek a listán!

Akár egy klasszikus thrillerhez, akár valami modernebbhez van kedve, ezekben a filmekben minden megtalálható. Tehát készítse elő a popcornját, és merüljön el a végső Truth or Dare élményben!

Miről szól a film Truth or Dare?

Az Truth or Dare egy horrorfilm főiskolai hallgatók egy csoportjáról, akik belekeverednek egy halálos Truth or Dare játékba. Oliviát (Lucy Hale), barátait és egy titokzatos idegent követi, amint mindannyian belekeverednek a játékba.

A tét növekedésével egyre nehezebb és veszélyesebb kérdésekre kell válaszolniuk, vagy életveszélyes merészségeket kell végrehajtaniuk. Néhány kérdés és bátorság magában foglalja, ha egy barátnak mesél egy hűtlen partnerről, felgyújt egy embert vagy megöl valakit.

A film során Oliviának és barátainak szembe kell nézniük legsötétebb titkaikkal és félelmeikkel, hogy túléljék a játékot. Mert ha nem, akkor a halál az egyetlen eredmény.

Útközben fordulatokkal és fordulatokkal ez a film az ülés szélén tart. Elég bátor ahhoz, hogy vállalja a Truth or Dare kihívást? Akkor készülj fel egy izgalmakkal és hidegrázással teli éjszakára ezzel a kötelező filmmel!

Hol tudom megnézni a filmet Truth or Dare?

A film a régiótól függően különböző streaming szolgáltatásokon érhető el. Truth or Dare streamelhető a Netflix, az Amazon Prime Video, az iTunes, a Google Play Movies & TV, a Vudu, a YouTube Movies és más szolgáltatásokon.

Fogd meg tehát barátaidat, és nézd meg, ki elég bátor ahhoz, hogy vállalja a végső kihívást!

Truth or Dare film szereplői

Ebben a filmben egy sztárszereplő szerepel. A tehetséges színészek életre keltik a karaktereket, így ez a film még intenzívebb élménnyé válik. A szereposztás a következő:

A film szereplői lenyűgözőek és tehetségesek. Tehát, ha egy kiváló színészcsoportot keres, aki életre keltheti Truth or Dare élményét, ne keressen tovább! Ez a kaszt az ülés szélén tart egy izgalmakkal és hidegrázásokkal teli éjszakán át.

Hasonló filmek: Truth or Dare

Nem tudok betelni a Truth or Dare? Íme néhány további film, amit érdemes megnézni, ha hasonló elemekkel rendelkező filmeket keresel:

1. Nerve (2016)

A Nerveben egy szorgalmas középiskolásnak elege van abból, hogy folyton ilyen komoly legyen. Amikor barátai rákényszerítették, hogy játsszon a Nerve online játékkal, csak a szórakozás kedvéért regisztrált. A játék a Truth or Dare baljós verziója, amelyben az emberek „játékosként” vagy „figyelőként” vesznek részt.'.

A játék előrehaladtával a játékosok rabjaivá válnak ennek a veszélyes versenynek az izgalmának egy idegennel, aki arra készteti őket, hogy vegyenek félelmetesebb, kockázatosabb és veszélyesebb merészségeket, mint az előzőek. Ha sikerül, pénzt és népszerűséget nyernek. De ha veszítenek…

A Nerve története lebilincselő, az elejétől a végéig leköti az embert.

2. A falvirág lét előnyei (2012)

Érezted már úgy, hogy nem tartozol? Ha tinédzser vagy, valószínűleg naponta milliószor érzed így. Így tesz Charlie (Logan Lerman), Stephen Chbosky legkelendőbb regényének bájos és szívhez szóló adaptációjának főszereplője.

Kétségbeesetten igyekszik átvészelni a középiskolát, múltja árnyai és esetlensége gyötri. Szerencséje akkor fordul meg, amikor a karizmatikus, kissé csapongó és extravagáns Patrick (Ezra Miller) és kedves mostohatestvére, Sam (Emma Watson) „örökbe fogadja”.).

De vajon Charlie kibékül valaha belső démonaival? Ezt a felnőttkorú történetet mindenkinek kötelező megnéznie, aki valaha is számkivetettnek érezte magát.

3. Szeretnéd inkább (2012)

A Will You Rather egy pszichológiai horror-thriller, amely Irist (Brittany Snow) követi, amint beleegyezik, hogy részt vegyen a Will You Rather életveszélyes játékban, hogy segítsen testvérének. Ebben a játékban két szörnyű lehetőség közül kell választania: megkínoz egy másik embert, vagy megkínozzák.

A játék előrehaladtával egyre több élet bonyolódik ebbe a kegyetlen játékba, és hamarosan kiderül, hogy senki sem menekülhet meg sértetlenül. Váratlan cselekményfordulatokkal és egy baljós játékmesterrel a Will You Inther biztosan remegni fog a félelemtől.

Ezek a filmek garantáltan izgalmakkal és hidegrázással töltik el az éjszakát. Fogd hát a pattogatott kukoricát, telepedj le, és készülj fel egy izgalmas filmestre!

Befejezte a nézést? Kezdj el játszani!

**Itt az ideje, hogy Ön is megtapasztalja ezt az ijesztő és vidám játékot!**Hívd meg barátaidat egy rendkívül szórakoztató Truth or Dare online játékra (természetesen halálos következmények nélkül).

Ezzel az online játékkal felejtsd el a kérdéseket és a merészségeket a helyszínen; alkalmazásunk gondoskodik róla. Több mint 1000 kérdéssel és merészséggel a különböző kategóriákban, soha nem fogy ki a szórakoztató és fűszeres kihívásokból.

Töltse le ingyenes "Truth or Dare" alkalmazásunkat most, vagy játsszon közvetlenül a weboldalunkon!

Letöltés iPhone-ra Letöltés Androidra
Online játszani
Böngésszen az összes cikk között