Felelsz vagy mersz gyerekeknek és tiniknek

A Felelsz vagy mersz a legviccesebb kérdezős játék, amit barátaiddal és családoddal játszhatsz. Csinálj sokféle menő feladatot és beszélj titkokról! Nézd meg vicces Truth or Dare kérdéseink listáját, amiket csak neked készítettünk.

Bevezetés

A Felelsz vagy merszet nem csak felnőttek játszhatják. A gyerekek is remekül szórakozhatnak ezzel az izgalmas játékkal! Mindenképp lesz néhány érdekes pillanat. Más dolog, az, amikor az iskolában vagy az utcán találkozol a barátaiddal. És más, amikor egy evőkanál erős paprikát esznek meg, vagy táncolnak előtted. Csak hogy néhány igazán kínos feladatot említsünk!

Szülőkkel szeretnéd játszani? Próbáld ki, nagyon jól fogsz szórakozni! A fiatalok végre csomó kíváncsiskodó kérdést feltehetnek a szülőknek. A szülők pedig kicsit mélyebben is beleláthatnak tiniszörnyeik gondolkodásába. A rengeteg nevetés garantált.

Ne habozz, szedj össze mindenkit és kezdjetek bele egy csodálatos játékestbe! Biztosan megtudhatsz rengeteg váratlan dolgot is másokról. Csak a Felelsz vagy mersz appunkra lesz szükséged. Megtöltöttük vicces, ijesztő és gyerekbarát kérdésekkel és feladatokkal. Nem lesz semmi baj, megígérjük!

Hogyan kell Truth or Dare-t játszani?

A Felelsz vagy mersz alapszabályai egyszerűek. Itt az öt lépés:

  1. A játék előkészítése. A játékhoz legalább három ember szükséges, felső korlát azonban nincs. A teljes családoddal és baráti társaságoddal szeretnél játszani? Semmi akadálya! Egy kicsit bensőségesebbé tennéd mindössze néhány közeli barátoddal vagy rokonoddal? Ez is rendben van. Csak bizonyosodj meg róla, hogy mindenki jól érzi magát és egyetért abban, hogy milyen kérdéseket és feladatokat tilos feltenni.

  2. A kezdőjátékos meghatározása. Válassz valakit, aki szívesen kezdi a játékot. Te leszel az, aki beindítja? Vagy valaki más?

    Egy üres üveggel is eldönthetitek, ki kezdi a sort. Ebben az esetben a legfiatalabb játékos az üveg megpörgetésével elindítja a játékot, az üveg pedig rámutat a kezdőjátékosra.

  3. Indul a Felelsz vagy mersz! A kezdőjátékos megkapja a kérdést: „Felelsz vagy mersz”? A játékosnak választania kell, hogy őszintén válaszol egy kérdésre, vagy elvégez egy feladatot. A többi játékos dönt a vicces kérdésről vagy feladatról. Nézd meg vicces és vakmerő kérdéseinket és feladatainkat alább!

  4. A következő játékos. A játék a kérdés megválaszolása, vagy a feladat teljesítése után a következő játékossal folytatódik. A csapat szabadon dönthet a játékosok sorrendjéről. Körbe haladtok, vagy az előző játékos választja a következőt, esetleg az üveg pörgetésével derül ki, ki jön ezután?

  5. Inspirációra van szükséged? Próbáld ki király ingyenes appunkat! Több mint 1 000 kérdést és feladatot találsz könnyedén használható appunkban iPhone-ra és Androidra. 👇

Letöltés iPhone-ra Letöltés Androidra
Online játszani

Vicces kérdések feleléshez

Ha a te köröd következik és „felelsz”, akkor őszintén kell válaszolnod egy kérdésre. Állj készen a kínos kérdezősködésre, mert senki nem fog gyengéden viselkedni veled! A hazugság azonban tilos. Azaz megpróbálhatnál hazudni, de az természetesen minden örömet elvenne a játékból.

Összegyűjtöttünk neked néhány vicces és leleplező kérdést alább:

Ha tényleg nem szeretnél megválaszolni egy kérdést, mert túl személyes és kellemetlenül érzed magad, bármikor kérhetsz másikat. Több kérdést szeretnél? Vess egy pillantást ingyenes Felelsz vagy mersz appunkra.

Jó feladatok gyerekeknek

Ha te jössz, és „mersz”, akkor el kell végezned egy feladatot vagy kihívást. Ismét ne csinálj semmi olyat, amitől kellemetlenül éreznéd magad. Természetesen ne utasítsd el az összes feladatot, amit kapsz, de ne feledd, bármikor kérhetsz új feladatot, ha az első miatt túl kínosan éreznéd magad. Próbáld meg szórakoztatóvá tenni a játékot mindenki számára, kortól függetlenül!

Az igazán vakmerőknek összegyűjtöttünk néhány izgalmas feladatot:

Játssz az online verzióval ✨

Fedezz fel több mint 1 000 kínos kérdést és vicces feladatot appunkban iPhone-ra és Androidra. Próbáld ki!

Letöltés iPhone-ra Letöltés Androidra
Online játszani

Játékvariációk

Számos módja van annak, hogy hogyan is játszod a játékot. Akár még te is kitalálhatsz saját szabályokat. Ha egy kicsit megfűszereznéd a hagyományos játékot, itt van néhány lehetőség:

Félsz egy feladattól?

Képzeld el, hogy valaki megfutamodik egy kapott feladat elől. Ez lehetséges, néhányan kevésbé merészek, mint mások. Nem szabad azonban, hogy ők csak úgy megússzák. A többi játékos ekkor mind kitalál egy-egy nehéz feladatot. A megfutamodott játékosnak pedig ezek közül az új feladatok közül kell egyet választania.

Felelsz és mersz!

Sok ember fél merni, ezért folyamatosan csak a viszonylag biztonságos felelést választják. Többé már nem. A játék ezen verziójában a játékosok nem választhatnak „felelés” és „merés” között, körönként váltogatniuk kell. Nincs menekvés!

Truth or Dare kérdések video

Soha ne érezd magad kellemetlenül

Egy szabály van, amit minden Felelsz vagy mersz játékra alkalmazni kell: soha ne érezd úgy, hogy muszáj megcsinálnod valami olyat, amit nem akarsz. Kellemetlenül éreznéd magad, ha válaszolnod kéne egy kérdésre vagy megcsinálnod valamit? Csak kérj újat.

És ne feledd, okos dolog megegyezni néhány alapszabályról, mielőtt belekezdtek a játékba, például:

Reméljük, nagyszerűen szórakozol majd a játékkal!

A hivatalos alkalmazás letöltése 😍

Felelsz vagy mersz app icon

Felelsz vagy mersz

iPhone-ra és androidra