Felelsz vagy mersz pároknak és huncut felnőtteknek

Izgalmas igazságra és szexi feladatokra vágysz? Vond be a párod a legforróbb, legszexibb Felelsz vagy mersz játékba. Kizárólag felnőtteknek! 💋 (18+)

Szexi, izgalmas és intim

Azt hitted, hogy a Felelsz vagy merszet csak egymást beégetni akaró tinik játszhatják? Gondold át. Tökéletes pároknak is, akik felpezsdítenék egy kicsit a dolgokat. Ez egy szórakoztató és szexi módja annak, hogy megjöjjön a hangulat valami izgalmasabbhoz is, mint a Jóbarátok huszadik újranézése.

Dobd hát el a távirányítót, emeld fel a lusta feneked a kanapéról és készülj fel néhány leleplező kérdésre és huncut feladatra! Ha eddig nem ismerted szerelmed titkos vágyait, ebben a játékban biztosan megtudhatod, mik ezek. Talán egy kis ízelítőt is kaphatsz belőle. Soha nem tudhatod, mit hoz majd az éjszaka! 🔥

Játssz pároddal vagy kiszemelteddel

Talán már tudod, hogyan kell Felelsz vagy merszet játszani: a rendes verziót. Azonban, ha a titkos szerelmeddel, pároddal vagy házastársaddal játszol, új és izgalmas szintre emelheted a játékot.

Ahogy a rendes verzióban is, a szexi Truth or Dare-t is játszhatod két fővel vagy akár kicsit nagyobb csapatban is. Attól függ, mennyire akarod, hogy beinduljanak a dolgok. Először el kell dönteni, hogy ki kezdi a játékot.

Te választhatsz először? Döntened kell, hogy őszintén válaszolsz egy kérdésre, vagy egy izgalmas feladatot hajtasz végre. Akár egy üveget is megpörgethetsz, hogy kiderítsd, ki lesz elsőként alávetve a szexi kérdéseknek és feladatoknak!

Forró kérdések feleléshez!

Túl kényelmetlenül érzed magad, hogy rákérdezz titkos szerelmed vagy párod szexuális vágyaira? Többé nem! Ez a játék tökéletes keretet nyújt ahhoz, hogy levetkőzd ezeket. Az intim kérdésekkel minden szexi titok kiderül, ami után eddig vágyakoztál.

Azt hiszed, hogy mindent tudsz a másikról? Mert már ezer éve együtt vagytok? Még a pároknak is vannak titkos fiókjaik elméjükben, amikben izgalmas képzelgéseiket rejtegetik. Soha nem késő, hogy megismerd ezeket! 😏

De ne rohanjunk annyira előre… koncentráljunk a szabályokra! Te jössz? És „felelsz”? Akkor őszintén válaszolnod kell egy kérdésre. Állj készen a leleplező kérdésekre, mert senki nem akar az első csókodról hallani hetedikben. A hazugság nem opció. Azaz megpróbálhatnál hazudni… de természetesen ez minden szórakozásnak véget vetne a játékban.

Kérdések feleléshez

Összegyűjtöttünk neked néhány szexi és huncut Truth or Dare kérdést alább!

Nagyon kényelmetlenül érzed magad az egyik kérdésnél? Ne feledd, bármikor kérhetsz egy újat.

Több kérdést szeretnél? Nézd meg ingyenes Felelsz vagy mersz appunkat.

Szexi és leleplező feladatok

Meg akartad kérni a szerelmed vagy párod valamire, de inkább nem tetted, mert nem voltál benne biztos, hogy tetszene nekik? A Felelsz vagy mersz szexi verziójában a dolgok igazán beindulnak egy tartalmas éjszakához!

Felejtsd el, hogy azt mondod, hogy egyen valami undorítót, böfögje el az ábécét vagy táncoljon őrülten a nappaliban… Hacsak nem azt akarod, hogy egy kívánatos, meztelen sztriptízzel történjen mindez. 🤭

Ezek a feladatok garantálják a felfűtött pillanatokat! De először is: a szabályok. Te jössz? És „mersz”? Akkor el kell végezned egy feladatot vagy kihívást, amit kaptál. Ne csinálj semmi olyat, ami kellemetlen lenne. De ne utasíts el mindent túl gyorsan, ki tudja, mi történhet, ha úrrá leszel szégyenérzeteden!

Feladatok meréshez

Összegyűjtöttünk neked néhány szexi Felelsz vagy mersz feladatot alább!

Játssz az online verzióval 💋

Több mint 1 000 szexi kérdést és izgalmas feladatot találsz ingyenes appunkban iOS-re és Androidra. Próbáld ki!

Letöltés iPhone-ra Letöltés Androidra
Online játszani

Szexi tippek és variációk!

Próbáld ki a Felelsz vagy merszet ezekkel a szexi tippekkel és variációkkal:

  1. Távkapcsolatban vagy? Az néha nehéz lehet. Ugyanakkor néhány szexi lehetőséget is rejteget magában. Próbáld ki a Felelsz vagy merszet Skype-on vagy FaceTime-on keresztül. Ha láthatod a partnered sztriptízelni, az biztos felcsigázza a kapcsolatotokat, ha épp egyedül vagytok!

  2. Észrevetted, hogy egy játékos folyamatosan a viszonylag biztonságos felelést választja? Nem kell aggódnod. Ebben a verzióban a játékosok nem választhatnak a „felelés” és „merés” között. Minden körben váltakozni kell a kettő között. Ami azt jelenti, hogy mindenkinek lesz esélye!

  3. Senki sem akar teljesen meztelenül kezdeni. A játék öröme abban rejlik, hogy lassan felépítjük a dolgokat és feszültséget keltünk. Hagyd a legpiszkosabb kérdéseket és feladatokat későbbre, amikor már beindult a játék!

  4. Szeretnél egy kis feszültséget is a játékba? Egyezzetek meg abban, hogy nem értek a másikhoz a játék egy bizonyos pontjáig. A játéknak így addig olyanokról kell szólnia, hogy mit szeretnétek csinálni a másikkal. A feladatokat pedig úgy ajánlott megadni, hogy addig izgassátok a másikat, amíg egymástól távol maradni túl nagy kérés lesz.

Truth or Dare kérdések video

Soha ne érezd magad kellemetlenül

Ez az egy szabály az, amit minden Felelsz vagy mersz játékra alkalmazni kell, főként ebben a verzióban, ahol néha sebezhetőnek érezheted magad: soha ne érezd úgy, hogy muszáj megtenned olyasvalamit, amit nem akarsz.

Kényelmetlen lenne megválaszolni egy kérdést vagy teljesíteni egy feladatot? Csak kérj egy újat, semmi kínos nincs ebben.

Ne feledd, okos dolog megegyezni néhány alapszabályban, mielőtt belekezdtek a játékba, például:

Reméljük, feledhetetlen játékos estet tölthettek el egymással!

A hivatalos alkalmazás letöltése 😍

Felelsz vagy mersz app icon

Felelsz vagy mersz

iPhone-ra és androidra