Játékszabályok

A Felelsz vagy mersz szórakoztató, szexi és bizalmas partijáték, játszhatod barátaiddal, családoddal vagy pároddal. Bármilyen unalmas bulit vagy összejövetelt feléleszt leleplező kérdéseivel és remek feladataival!

Mi az a Felelsz vagy mersz?

A Felelsz vagy mersz (ismert még Truth or Dare-ként is) az egyik legjobb partijáték, hogy új szintre emeld az összejöveteleket. Még a legunalmasabb bulikat is képes feldobni és szórakoztató, személyes és bizalmas baráti összejövetellé alakítani. Tényleg egy klasszikus partijáték bármilyen buliba vagy összejövetelre!

A legjobb dolog a Felelsz vagy merszben? Közvetlenebbül és mélyebben is megismerheted a játékostársaidat. Vagy az adott feladatokkal szénné is égetheted őket, természetesen.

Ne habozz, próbáld ki ezt a mókás játékot és tedd próbára barátaid és családod bátorságát! Csak az appunkra lesz szükséged, amit megtöltöttünk vicces, személyes és merész kérdésekkel, feladatokkal.

Ne feledd azonban, szükséged lesz egy komoly adag szégyenérzetre is! 🤔

Hogyan játssz Felelsz vagy merszet?

A Felelsz vagy mersz játszható barátokkal, családdal vagy párokkal. Akár nagyobb csapatban, vagy közeli barátoddal játszanál, csak rajtad áll. Nagyobb közösséggel biztosan rengeteg vicces helyzet fog kialakulni. Ha kevesebb játékossal kezdetek bele, az bensőségesebb hangulatot teremthet, ami hasznos lehet a játék során a kicsit személyesebb kérdések tekintetében.

Bárhogy is döntesz, a játék alapja egyszerű. Elsőként csapatban el kell döntenetek, ki kezdjen. A kezdőjátékosnak választania kell, hogy őszintén megválaszol egy kérdést, vagy teljesít egy feladatot. A játékos ezután megkapja a kérdését vagy feladatát, amit vagy az egész csapat, vagy az előző játékos talál ki számára.

Ha a kérdést megválaszolta vagy a feladatot elvégezte, a játékos megkérdezi a következő játékostól: „Felelsz vagy mersz?”, majd a játék folytatódik. A csapat szabadon eldöntheti, milyen sorrendben következnek a játékosok: körbe haladnak, vagy a jelenlegi játékos választja a következőt?

Szükséged van egy kis inspirációra? A legviccesebb Truth or Dare kérdéseket online, ezen a weboldalon is megtalálod. Szórakoztató kérdések és feladatok százait gyűjtöttük össze neked!

Játssz az online verzióval ✨

Több mint 1 000 kínos kérdést és szórakoztató feladatot találsz Androidra és iPhone-ra is elérhető alkalmazásunkban. Próbáld ki!

Letöltés iPhone-ra Letöltés Androidra
Online játszani

Jó Felelsz kérdések

Ha a játékosok a felelést választják, őszintén meg kell válaszolniuk egy kérdést. Ez azt jelenti, hogy nem szabad egyszerű kérdéseket adni nekik, amikre szívesen válaszolnak. Azt kell elérned, hogy elpiruljanak és habogva válaszolják meg a kérdést, fájdalmasan őszintén! Minél személyesebb és kínosabb egy kérdés, annál szórakoztatóbb az egész.

Felelsz kérdések

Összeszedtünk neked néhány vicces, leleplező kérdést alább!

Következő: Gyermekbarát Felelsz vagy mersz kérdések

Jó feladatok Merszre 🔥

Ha a játékos „Mer”, el kell végezniük egy feladatot. Természetesen nem akarod, hogy valami unalmasat csináljanak, például álljanak egy lábon egy percig. Pont ellenkezőleg, csináljanak valami őrültséget vagy kínosat, amit tényleg nem akarnak megtenni!

Feladatok meréshez

Az igazán vakmerőknek összegyűjtöttünk néhány vicces feladatot alább!

Következő: Szexi Felelsz vagy mersz kérdések (18+)

Felelsz vagy mersz-variációk

Fel szeretnéd pörgetni a hagyományos Felelsz vagy merszet? Ha szeretnéd, kitalálhatod a saját szabályaidat a játék határainak kibővítéséhez. Itt van néhány kreatív játékszabály, amivel őrült és felejthetetlen játékestet szervezhetsz.

A „Válassz merszet” szabály

Ha valaki tényleg nem szeretné megcsinálni a kapott feladatot, a játékosok közül mindenki kitalál egy nehéz feladatot. A játékosnak ezekből a nehéz feladatokból kell egyet választania.

Az elkerülhetetlen merés 😈

Az emberek gyakran nem mernek merni, ezért inkább a viszonylag biztonságos felelést választják. A játék ezen verziójában a játékosok nem választhatnak „felelés” és „merés” között. Mostantól váltani kell egyiket a másikkal. Nincs menekvés!

Üvegezés

Ahelyett, hogy kivárnád, amíg te jössz, egy üveget használsz a kiválasztáshoz. Az üvegezés és a Felelsz vagy mersz kombinációja zseniális! Az üveget a kör közepén megpörgetitek, majd, akire mutat, választ, hogy „felel” vagy „mer”. Az üveget ezután még egyszer megpörgetve pedig kiderül, ki fogja neki a kérdést feltenni vagy a feladatot adni.

Ha nem tetszik, igyál! 🍻

Már elég idős vagy? Akkor felpörgetheted a mókát egy kis alkohollal. Számos különböző verziót próbálhatsz ki. Például kicserélheted a felelést egy kis alkoholfogyasztásra. Vagy lehetőséget adhatsz a játékosoknak arra, hogy megigyanak egy (nagyon undorító) keverék shot-ot, ha nem tetszik nekik a kapott kérdés vagy feladat.

Bármit is csinálsz, ne feledd, csak felelősségteljesen igyál. Igen, a kicsit részegen megcsinált feladatok rendkívül viccesek lehetnek, viszont az nem, ha vészesen sokat isztok. A játék nem azért készült, hogy teljesen kiüssétek magatokat, hanem azért, hogy egy vicces és izgalmas estét tölthessetek el barátaitokkal vagy családotokkal.

Készen állsz a játékra? Játssz online vagy töltsd le appunkat iPhone-ra és Androidra:

Letöltés iPhone-ra Letöltés Androidra
Online játszani

Soha ne érezd magad kellemetlenül!

Még egy dolog, ami magától értetődő kell, hogy legyen: ha tényleg kényelmetlen egy kérdés vagy feladat, csak kérj újat. Nincs ok arra, hogy szégyellj valamit és nem szabad, hogy bárki is nyomást érezzen, hogy olyan dolgokat mondjon vagy tegyen, ami számára kényelmetlen.

Ami mindig segít, az az, hogy előre meghatározzátok, milyen kérdések vagy feladatok tilosak. Néhány embernek például az alkohollal, drogokkal és szexszel kapcsolatos kérdések kellemetlenek. Így senki nem fog attól aggódni, hogy le kell húznia egy shot-ot vagy levennie egy ruhadarabot.

Néhány „szabály”, amiben megegyezhettek:

Ne feledd, hogy a játék mindenki számára vicces és biztonságos kell, hogy legyen. Ne tegyetek veszélyes dolgokat feladatok közben, és ne érezzétek úgy, hogy muszáj megválaszolnotok egy olyan kérdést, ami túl személyes, vagy ami feszültséget kelthet a csoportban lévő emberek között. Nem szabad elfelejtened, hogy bármikor mondhatsz nemet!

Jó szórakozást a játékhoz! Ne felejtsd el kipróbálni Truth or Dare kérdéseket tartalmazó ingyenes appunkat.

A hivatalos alkalmazás letöltése 😍

Felelsz vagy mersz app icon

Felelsz vagy mersz

iPhone-ra és androidra