Felelsz vagy mersz

A legizgalmasabb játék barátokkal!

Scan icon Scan me

Töltse le az ingyenes Felelsz vagy mersz alkalmazást iOS és Android rendszerekre. Fedezzen fel 1000+ kérdést!

Screenshot Felelsz vagy mersz app
Screenshot Felelsz vagy mersz app
Screenshot Felelsz vagy mersz app
Screenshot Felelsz vagy mersz app
Screenshot Felelsz vagy mersz app

A hivatalos alkalmazás letöltése 😍

Felelsz vagy mersz app icon

Felelsz vagy mersz

iPhone-ra és androidra

Készen áll a humor és az izgalom keverékére? Aligha van ikonikusabb játék, mint "Felelsz vagy mersz"!

Akár meg akarod törni a jeget, akár meg akarod erősíteni a barátok közötti köteléket, az "Felelsz vagy mersz" (más néven Truth or Dare) mindenki számára tartogat valamit. Készülj fel, hogy belemerülj ebbe az ősrégi játékba, amely világszerte leköti a játékosokat!

Játssz online "Felelsz vagy mersz"

Egy szórakoztató, kiszámíthatatlan és feszültséggel teli játék piacán? Jó helyre jöttél! "Felelsz vagy mersz" online játékunk órákig tartó nevetést és felejthetetlen emlékeket garantál.

Felejtsd el a kérdéseket és a merészségeket a helyszínen való fejtörést; alkalmazásunk gondoskodik róla. Több mint 1000 kérdéssel és merészséggel büszkélkedhet a különböző kategóriákban, így soha nem fogy ki a szórakoztató és pikáns kihívásokból és kérdésekből.

És a legjobb rész? Bármikor, bárhol, bárkivel játszhatod – mindössze internetkapcsolatra van szükséged!

Töltse le alkalmazásunkat a weboldalunkon, vagy játsszon közvetlenül a weboldalunkon, és hagyja, hogy teljen a jó idő!

Letöltés iPhone-ra Letöltés Androidra
Online játszani

Hogyan kell játszani "Felelsz vagy mersz"

A „Felelsz vagy mersz” lejátszása egyszerű. Az egyetlen dolog, amire szükséged van, az legalább két játékos és egy kis szórakozási hajlandóság. Itt egy gyors összefoglaló a játékról:

1. Gyűjtsd össze játékosaidat

Gyűjtsön össze barátaival, családjával vagy akár új ismerőseivel, hogy játsszon a „Felelsz vagy mersz” játékkal. Annyi játékos lehet, amennyit csak akar – minél több, annál vidámabb!

2. Döntse el, hogy ki megy előbb

Választhat egy véletlenszerű játékost, aki először megy, vagy kitalálhat egy szórakoztató módszert a döntéshez. Például húzhat szívószálat, vagy játszhat kővel, papírral, ollóval."

3. Felelsz vagy mersz?

Az első játékos bármelyiket választja Felelsz vagy mersz. Ha az igazságot választják, őszintén kell válaszolniuk egy kérdésre. Ha a merést választják, teljesíteniük kell egy kihívást, amelyet a többi játékos adott nekik.

Ha az alkalmazásunkkal játszik: Nem kell attól tartanod, hogy kérdésekkel vagy merszekkel áll elő. A mi alkalmazásunk generálja azokat az Ön számára!

4. Válaszolj őszintén, vagy fejezd be a merészséget

Annak a játékosnak, aki valamelyiket választotta Felelsz vagy mersz, most végre kell hajtania a neki adott feladatot. Ha visszautasítják, büntetés vár rájuk, például lövés.

5. Folytassa a játékot

A feladat elvégzése után a játékos választhat másik játékost, aki követi. Vagy folytatódhat a játék az óramutató járásával megegyező irányban.

A játék megkezdése előtt annyi kört játszhat, amennyit csak akar, vagy beállíthat egy meghatározott számú kört.

“Felelsz vagy mersz" játékszabályok

Alapvető fontosságú, hogy Felelsz vagy mersz nagyszerű élményt nyújtson minden játékos számára! Éppen ezért a legjobb, ha előre felállít néhány alapszabályt:

1. Előzetesen beszéljétek meg, mi az, ami nem megengedett: A játék megkezdése előtt fontos minden játékossal megbeszélni, hogy mely témák vagy merészségek nem megengedettek. Ez biztosítja, hogy mindenki kényelmesen és biztonságban érezze magát a játékban.

2. Legyen tisztelettudó: Ne tegyünk fel olyan kérdéseket, és ne bátorítsunk, amelyek megsérthetnek vagy bánthatnak másokat. Ha valaki nem hajlandó válaszolni, vagy mer, tartsa tiszteletben a döntését. Ne kényszeríts rájuk, és ne gúnyolódj belőlük.

3. Ne csókolj és ne mondd el: Ami a játékban történik, az a játékban is marad! A játékon kívül senkinek nincs joga megtudni, mi történt.

4. Tartsa biztonságban: Ne adjon olyan merészséget, amely fizikailag vagy érzelmileg károsíthat valakit. A biztonságnak mindig a legfőbb prioritásnak kell lennie.


Felelsz vagy mersz változatai)

Szeretné feldobni a Felelsz vagy mersz hagyományos játékot? Rengeteg mód van arra, hogy ezt a játékot még izgalmasabbá és nagyobb kihívások elé állítsd. És nem téged hibáztatunk!

Ez a játék már régóta létezik, gazdag és lenyűgöző evolúciója gyökereit az ősi civilizációig vezeti vissza. Ismerje meg az ikonikus története Felelsz vagy mersz és hogyan vált minden korosztály számára alapvető játékká!

Íme néhány kreatív, új játékszabály, amellyel estéjét őrült játékestté varázsolja:

1. A Pick-Your-Dre szabály

Ha valakinek nem tetszik az első bátorság, amit kap, megkérheti a többi játékost, hogy adjanak neki három lehetőséget. A három közül egyet kell választaniuk, amelyet teljesíteni mernek.

A merészséget választó személynek meg kell győződnie arról, hogy az biztonságos és nem sértő. A játékosnak ezután joga van visszautasítani egy merést, ha szükséges!

2. Igazság vagy ital

Ebben a változatban a játékosok a választás Felelsz vagy mersz helyett választhatnak a kérdés megválaszolása vagy a lövés között! Ez még merészebbé teheti a játékot, és nagyszerű módja annak, hogy élénkítse a hangulatot.

Ne feledje: ebben a variációban csak a legális alkoholfogyasztási korú személyek vehetnek részt. Tehát mindenképpen ellenőrizze mindenki életkorát a játék előtt!

Készen állsz, hogy magasabb szintre emeld a játékestedet? Tekintse meg a részletes útmutatót Igazság vagy ital játék tippekkel, szabályokkal és kreatív fordulatokkal a barátaival töltött vidám és élvezetes időtöltésért.

3. Az Inecapable Dare 😈

Igazi kihívásra vágysz? Ebben a változatban a játékosnak teljesítenie kell a neki adott merészséget anélkül, hogy előre tudná, mi az. Ez további titokzatosságot és feszültséget ad a játékhoz!

Természetesen ügyeljen arra, hogy az Inescapable Dare biztonságos legyen, és senkit ne sértsen meg a csoportban. Érezd jól magad!

4. Üvegezés játék

Ahelyett, hogy megvárnád, amíg rád kerül a sor, hagyd, hogy egy palack elvégezze a munkát! A palack megpördül, és annak, aki előtt megáll, választania kell a Felelsz vagy mersz között.

Kíváncsi, hogyan kell játszani Üvegezés játék mint egy profi? Merüljön el egy átfogó útmutatóban, amely szakértői tippeket, szabályokat és egyedi variációkat tartalmaz egy élénk és élvezetes játékesthez.